Og i dag fandt jeg så lige et godt tilbud på kalkunlår - 6 stk for 50 kr. Det er billigt!
Jeg lavede dem i ovnen med lidt grøntsager til - meget lækkert, og meget enkelt.
På lårene dryssede jeg lidt kyllingesalt fra Mariager Sydesalt, det er den perfekte krydderiblanding til fjerkræ.
De skal stege i ovnen i ca 50 min.
MUMS siger jeg bare!
Jeg lavede en portion tzatziki til, en lækker grøn salat, og så fik jeg afprøvet Tatjanas madbrød.
Du skal bruge:
4 æg
½ dl fløde
1/4 dl olivenolie
½ dl loppefrøskaller
1½ dl sesammel, eller 1 dl pofibre og ½ dl fedtreduceret mandelmel
½ dl sesamfrø
1 tsk salt
2 fed hvidløg
2 tsk bagepulver
1 spsk oregano
Pisk de våde ingredienser sammen, bland de tørre sammen, inden de tilsættes. Til sidst tilsættes oregano og knust hvidløg.
Lad blandingen stå og hvile i 10 min, inden massen fordeles på pladen, enten som et stort brød, eller i små flutes.
Bages i ca. 15 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar