mandag den 2. juni 2014

Russere, altså dem med kanel!

Uhm, hvis der er noget jeg husker fra barndommens ture til bageriet, så er det russere. Altså de der helt tørre skiver brød med kanelsukker på. Det var bare guf!
Efter at have lavet Jane Faerbers lyse formbrød i weekenden, tænkte jeg, at det var noget der skulle afprøves. Resultatet blev naturligvis ikke helt som de klassiske russere, men de blev alligevel ret lækre!

Russere
Et par skiver lyst formbrød
2 spsk sukrin gold
1 tsk kanel
1 æg

Varm ovnen til 140 grader varmluft.
Pisk ægget let sammen med en gaffel i en dyb tallerken.
Bland sukrin og kanel.
Dyb brødskiven let i æggemassen, og derefter i sukrinen.
Læg brødet på en bageplade, og bag det i ovnen i 5-10 minutter
Lad det køle lidt af, så det når at blive sprødt.



Dette indlæg indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar