tirsdag den 15. juli 2014

Blomkålsboller

Jeg har et stykke tid gået og luret på Marias blomkålsboller, og med 2 blomkål i køleskabet der trængte gevaldigt til at blive brugt, var det vel på tide at få prøvet.
Bollerne er meget nemme og bage, og giver et godt skud grøntsager. Derudover er bollerne også fri for mælkeprodukter, for de der forsøger at undgå dette.

Blomkålsboller
9 stk
400 g blomkål
2 æg
1 tsk bagepulver
1/2 dl pofiber
2 spsk loppefrøskaller
2 spsk hørfrø
1 tsk salt

Tænd ovnen på 200 grader.
Hak blomkålen fint i en blender eller minihakker, og bland med æg. Tilsæt loppefrøskaller, salt og hørfrø. Bland pofiber og bagepulver, og bland med resten. Lad dejen stå og trække i 10 min.
Form bollerne, jeg brugte en ske, og bag dem i ca 25 min, eller til de er gyldne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar