tirsdag den 15. juli 2014

Endnu mere fathead - nu som tærte

Efter at have bagt fathead-pizzaen i søndags, ville jeg prøve at bruge dejen til mere. Det er i dag blevet til en rigtig lækker tærte. Igen var bunden let at lave, og fungerer godt som tærtebund, idet kanterne bliver dejligt sprøde.

Fatheadtærte 

150 g revet ost
50 g philadelphia
1 æg
15 g pofibre
25 g fedtreduceret mandelmel
1 spsk oregano

Varm ovnen til 180 grader varmluft.
Smelt ost og philadelphia langsomt i en gryde, til det bliver en blød klump. Rør pofibre, mandelmel og oregano i. Hæld blandingen i en skål, og rør æg i.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir, og læg dejen i en smurt tærteform. Prik huller i dejen med en gaffel, og bag den i 5 minutter. Tilsæt nu dit ønskede fyld, og bag færdig.

 Broccoli-, bacon- og mozzarellafyld
1 broccoli
1 pakke bacon
1 kugle frisk mozzarella
200 g økologisk hytteost
2 æg
friskkværnet peber

Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Damp broccolien, til den er næsten mør.
Skær bacon i små stykker, og steg på en pande.
Bland hytteost, æg og peber i en skål, og skær mozzarellaen i mindre stykker.
Fordel broccoli, bacon og mozzarella over bunden, og hæld til sidst æggeblandingen over. Bag i ca 20 minutter.








Dette indlæg indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar