søndag den 30. marts 2014

Kanelsnegle

Disse kanelsnegle minder langt henad vejen om almindelige kanelsnegle, og så er de sågar mulige at rulle! Opskriften er kraftigt inspireret af denne.

Snegle
4 æg
80 g bløde dadler uden sten
4 dl vand
50 g smør
100 g almindeligt mandelmel
100g kokosfibre
20 g loppefrøskaller
1/2 tsk salt

Fyld
75 g bløde dadler uden sten
50 g sukrin gold
20 g kanel
110 g blødt smør



Blend æg og dadler sammen til en lind masse. Smelt smør i en gryde sammen med vandet, og tilsæt de tørre ingredienser. Rør massen godt rundt - den bliver meget tyk. Tag gryden af varmen og rør æggemassen i lidt ad gangen, og læg dejen til afkøling på bagepapir.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Put dadler, sukrin, kanel og blødt smør i en blender, og blendt til en blød masse.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, og få det så firkantet som muligt.
Smør fyldet på, og rul forsigtigt sammen til en rulle ved hjælp af bagepapiret.

Skær skiver af  rullen, sæt dem på bagepladen, pensl. evt. med æg, og bag i 30 min til de er gyldne.
Velbekomme!

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar