mandag den 3. marts 2014

Wienerschnitzel LCHF-style

Et styk meget træt blogger sidder bag skærmen, men også en meget mæt blogger. I dag fandt jeg nogle kalveschnitzler på tilbud, og bestemte mig for at de skulle wiener-ficeres!
Det var både nemt og lækkert, og meget mættende.

2 kalveschnitzler
2 dl flæskesvær
1 æg
1 dl revet parmesan
et lille nip cayennepeber
kokosolie til stegning


Blend flæskesværene til mel, og hæld det op i en tallerken. Pisk ægget sammen med en gaffel, og bland parmesan med cayennepeber i en tallerken.
Varm en pande med kokosolie. Dyp først schnitzlen i parmesanblandingen, og derefter i æg. Dæk tilsidst med flæskesvær, og steg derefter på panden i 3 minutter på hver side.

Jeg lavede en omgang parmesangratinerede auberginer til (ja, kunne ikke lige få parmesan nok), hvilket var ret lækkert.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar