lørdag den 22. marts 2014

LCHF Kaiserschmarrn

Denne vinter har jeg egentlig ærget mig over ikke at have været på skiferie. Det er nu faktisk en del år siden sidst, og der har bare ikke været feriedage at bruge på det i år. Forhåbentlig bliver det en tur næste år.
Og nu vi taler skiferie, er Kaiserschmarrn bare den ultimative skiturs-dessert. Lækre pandekager i små stykker, og med æblemos og flormelis.
Dog er det jo ikke rigtigt LCHF-venligt, men det kan der jo rådes bod på.

Xenia har lavet sig en opskrift på skamlede pandekager, og det første jeg kom til at tænke på, er netop kaiserschmarrn. Den skulle selvfølgelig afprøves, og jeg bringer den videre her - det smagte nemlig fantastisk!

Kaiserschmarrn
2 æg
1/3 dl fløde
1 spsk kokosfibre
1/2 tsk bagepulver
1 tsk loppefrøskaller
1 spsk sukrin gold
vaniliepulver
lidt salt
smør til stegning

Pisk alle ingredienser sammen til en tynd dej uden klumper, varm panden op og smelt smøret. Hæld dejen på, og rør rundt som ved røræg, til det er let gyldent.


Her har jeg serveret med lun chokoladesovs, friske jordbær og flødeskum.

Chokoladesovs
25 g chokolade 85%
25 g kokosolie

Smelt chokolade og kokosolie sammen, f.eks. i microbølgeovnen.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar