tirsdag den 26. november 2013

En hurtig dessert

Her kommer lige en hurtig opskrift på en let og lækker dessert, som lige passede med nogle rester fra marcipanproduktionen i dag: appelsintrifli med råcreme.  Det var frisk og lækkert ovenpå en omgang lasagne med aubergine, der stadig er min yndlings LCHF-ret.

Appelsintrifli
Til 2 personer:

2-3 appelsiner
mørk chokolade
et skvæt contreau, cognac, sherry, solbærlikør eller lignende

Skræl appelsinerne, og skær i små stykker. Hæld lidt alkohol over, og lad det stå og trække en times tid. Hak chokoladen groft, og bland i.

Råcreme
2 æggeblommer
2½ dl piskefløde
1 tsk agavesirup
½ tsk vaniliepulver

Pisk æg, sirup og vanilie til en luftig æggesnaps. Pisk fløden, og bland i æggesnapsen lige før servering.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar